Jotta kaikki tietäis mistä on kyse niin alotetaanpas koko juttu aivan alusta hyvin kaukaa...

Mun miehellä on pieni kolme vuotias poika exänsä kanssa. Poikaa on nähty tasan yhden ainoan kerran meidän viimeisen seitsemän kuukauden aikana. Heillä pitäisi olla yhteishuoltajuus mikä tarkoittaa sitä että lapsen kuuluisi olla joka toinen viikonloppu isänsä luona, eli tässä tapauksessa meillä. Näin ei siis ole ollut. Poika on ollut meillä tasan sen yhden ainoan kerran vaikkakin silloin muutam päivän pidempään kuin vain viikonlopun, mutta muuten ei ole poikaa tänne saatu. Lisäksi pojan äiti ei ilmoita lainkaan pojasta mitään eikä ole antamassa häntä isälle niinkuin kuuluisi. Silloinkin kun on poikaa haettu niin me olemme itse joutuneet kustantamaan kaikki matkat, vaikka näissä jutuissa homman pitäisi mennä niin että vanhemmat maksaa matkat puoliksi.

Eli siis meidän kuuluisi maksaa bensat kun haemme pojan tänne ja tämän äidin taas kuuluisi kustantaa matkat kun viemme pojan takaisin. Tai sitten vaihtoehtoisesti hänen pitäis tulla hakemaan poika täältä. Näin ei siis ole tapahtunut. Useampaan kuukauteen ei ole koko ihmisestä kuulunut yhtikäs mitään eikä myöskään pojasta ole kuultu mitään.

Joskus reilu pari kuukautta sitten tämä nainen, johon viittaan kategoriallani biaaaatch!, vaati mieheltäni kahta sataa euroa jostakin vanhasta laskusta joka on kylläkin hänen omalla nimellään ei siis mitenkään minun mieheni nimissä tullut lasku... Mutta kuulema joskus aikoinaan heillä on ollut sellainen käytäntö että mieheni on maksanut nämä laskut. Tosin ei enään. Mutta tosiaan tämä nainen sitä kuitenkin kärkkäästi vaati ja lähetteli kaiken maailman haukkumis viestejä esimerkikse facebookissa mieheni profiili sivulle jossa ne siis olivat kaikkien nähtävissä. Sitten tuli kauhea huuto ja vittuilu kun mieheni posti tälläiset julkisena olevat haukkuma viestit. Mikä on mielestäni aivan oikein. Ei tuollaisia asioita kuulu laittaa kaikkien näkyville kun eihän ne kuulu ulkopuolisille millään lailla. Kamalaa nöyryyttämistä ja lapsellista kiukuttelua -.-

Olin tänään isäni kanssa hommissa hallilla.
Isälläni on oma rakennus firma ja hän on jonkun aikaa jo rakentanut itselleen omaa teollisuushallia jossa sitten voisi säilyttää kaiken laista tavaraa ja työvälineitä ja myöskin työskennellä. Siellä siis olin tänään isäni hallilla auttelemassa. Mieheni tuli sinne sitten myöhemmin myös auttelemaan kun hänellä ei ollut kotona sen kummempaa tekemistä. Mieheni on tällä hetkellä työttömänä, joten hänellä on paljon aikaa touhuta kaikenlaista.

Olimme siellä seitesemään asti illalla hommailemassa ja siivoomassa yms yms kaikkea pientä.  Kotiin lähtiessä poikkesimme kaupalle, koska meillä oli tupakat lopussa. Minä kipaisin kauppaan ostamaan topan ja mieheni odotti autossa. Palattuani autoon mieheni istui siellä puhelin kädessä ja tuijotti ruutua tarkkaavaisena. Kysyin sitten että "no mitäs nyt" jolloinka mieheni alkoi selittää mitä on tapahtunut. Hän oli katsonut puhelintaan odotellessa ja huomannut että oli tullut seitsemän puhelua. Kaikki tältä hänen exältään... pojan äidiltä josta ei ole kuulunut yhtään mitään varmaan kolmeen kuukauteen... No sitten oli tullut yksi viesti joka taas oli tämän exän äidiltä.   o.O ????  SIIIS mitä helvettiä saanen kysyä...

Viestissä luki näin: Jos et ota yhteyttä Lauraan tämän päivän aikani niin Laura tekee susta rikosilmotuksen.

Eikä mitään muuta.. Ja tämtä viesti oli siis tullut hänen äidiltään.
Siis että mitä helkkaria se eukko taas oikeen sekoilee!!!!? Ensin siitä ei kuulu yhtään mitään ja poikaa on turha edes kysyä tänne ja sitten aivan yhtäkkiä se soittelee mont kertaa ja kun mieheni puhelin oli ollut autossa koko päivän jonka takia siis ei ollut vastannut puhelimeen niin sitten valitetaan ja vingutaan äidilleen joka sitten alkaa uhkailla mun miestä.

 HIEMANKO NAURETTAVAA

Yleensä ihmiset tajuaa sen verran tehdä että pistää viestin jos ei jostain syystä puheluun vastata. Mutta eihei turha luulo odottaa minkäänlaista järkevää toimintaa silloin kun tämä nainen on kyseessä -.-  Ja mikä helvetin rikosilmotus muka???  Niin millähän helvetin perusteella kysyn mä?

En todellakaan ymmärrä mitä ihmettä sillä eukolla taas on mielessä. Helvetti kun mua oikeen ärsyttää kun aikuset ihmiset käyttäytyy kun mitkäkin pirun kakarat!!   Viis vuotiaskin lapsi käyttäytyy fiksummin!  Ihan oikeesti.  Kuinkahan monta kertaa mä vielä joudun miettimään tätä samaa iäisyys kysymystä: miks kaikki on niin saatanan lapsellisia ja typeriä?
Eikö kellään oo oikeesti mitään järkee siellä pää kopassa?
Mikä ihme siinä on niin pirun vaikeeta hoitaa itte omat asiansa?

Juuri eilen mietin viimeksi tätä viimeistä kysymystä...
Eräs ystäväni lainasi mulle, tai oikeestaan miehelleni, 20euroo jonkun aikaa sitten kun meillä ei ollu rahaa just sil hetkel paljo paskaakaa ja piti ostaa yks tärkee juttu. Mieheni siis piti ostaa... Ja mä sitten sen puolesta kysyin kaverilta voiko se lainata sen verran et saa takasin sitten kun miehelleni tulee rahaa. No sittenpä mieheni tietenkin unohti sen lainan ku ne sen rahat tuli ja se maksoi laskuja. Jotenka siis sanoin kaverille et se unohti ja myöhemmin tarjouduin itse maksamaan sen 20euroo sille takasin.
Ihan samahan se ny on kumpi sen rahan sille antaa.. Mies olis sit voinu antaa mulle myöhemmi takas sen rahan, mut olispa ainakin se laina maksettu pois. No tämäpä ei kaverilleni kelvannut vaan hän oli sitä mieltä että mieheni täytyy maksaa se ihan itse hänelle eikä laittaa minua maksamaan velkojaan. Vaikkakin siis minä aivan itse tätä ehdotin eikä mieheni.

Sanoin sitten tuossa reilu kaksi viikkoa sitten tälle kaverille että mieheni saa rahaa kuun alussa seuraavan kerran joten hänen täytyy sitten odottaa siihen asti sitä kaks kymppistään. Siinä oltiin vaan sillain että okei.
Mutta kas kas mitäs tapahtuikaan eilen illalla.... Veljeni joka seurustelee tämän kaverini kanssa soitti minulle ja kyseli sitä kaverin lainaamaa 20 euroo... Kysy ensin et oonks misä ja sit et onks mies täs lähel ja sitten totes et joo kun se miehes lainas eukolt sen 20e ni sitä vaan et miehes varmaan saa kuun alussa rahaa. No siihen sit sanoin että joo niin saa joskus about 7.päivä.
Hetken hiljaisuus... "joo no mä soittelen sit lähempänä"

Siis eikä!!!!!
Hiemanko meinasin repiä peli housuni ton puhelun jälkeen!
Kaverin on jo yli kaks viikkoo tiennyt että rahaa tulee kuun alussa ja sitten kehtaa kuitenki valittaa mun veljelle siittä ja pistää vieläpä sen sitten mulle soittamaan ja sanoon siittä rahasta. Eikö voi niinku itte kysyy o.O ?? Ärsyttää tommonen ku ei voi itte omii asioitaa hoitaa vaa toisel valitetaa nii kaua et toine menee sit sen puolest sanoon asiasta -.-    Myöhemmi saman iltan olin facebookis ja se kaveri oli siel chatis sit ja tuli jutteleen eikä se sitten puhunu koko asiasta sanallakaan.  Ihme touhuu oikeest näillä ihmisillä.

Ollaan vaan niinku ei mitää ja selä takan sit vingutaan.

Vittu tulkaa päi naamaa sanoon saatana jos on sanomista!!

Oikeesti.