Naapurissa mökötettään...

Äiti kävi justiin meillä ja kehu käyneensä siellä just hetki sitten viemässä koiran takasin sinne. Kysy jos voitais käydä käyttään niitten koiraa samalla ulkona kun viedään mun koiraa lenkille. Kun siellä on mies kipeenä ja eukko raskaana. Laskettu aikaan on enää puol toist kuukautta ja se niitten koira on vähän hankalan puoleinen kun se on TOSI kova vetämään et se nainen ei kyllä pärjää sen kanssa oikein muutenkaan, kun eihän se jaksa sitä pitää niin lujasti -.-  Ja nyt kun se on vielä raskaanakin..

No ei siinä mitään sehä on ihan ok, mut sil naisella on synttäritkin ja nyt se sitten mököttää miehelleen kun eivät voi tehdä mitään kivaa ja juhlia sen synttäreitä niinkuin se olisi halunnut. Hei HALOO toinen on KIPEENÄ kauheessa mahataudissa ja oksentaa jatkuvasti niin eiks se oo ihan normaalia ettei sillon oikeen juhlita!!!? HUH HUH... Siis just tämmönen on niin ärsyttävää kun kiukutellaan jostain ihan vitun turhasta. Niinku tääki.. Toine on vuoteessa sairaana niin sen takia kehdataan vielä mököttää.

Joo onhan se tosi inhottavaa kun ei voikkaan juhlia mut eihän sille mitään voi jos tulee kipeeksi.

Siellä oli mies vielä ehdottanut että se lähtisi meidän äitin kanssa ostoksille kun äiti oli kaupoille lähdössä ja sekin (tämä mököttävä nainen) oli aikasemmin puhunut että haluis lähtee kaupoille, mutta tämä mies ei jaksa kun on sairaana. Niin eihän sekään hänelle kelvannut! Olisi päässyt edes sinne ostoksille niinkuin halusikin mutta ei kelvannut -.-

Että osaakin ihmiset olla vaikeita.