Siis OMG mikä ääni kymmenen vuotiaalla tytöllä!!!!   Aivan pakko laittaa teillekkin kuunneltavaksi ja katseltavaksi tämä, on kyllä aivan mahtava ääni nuin nuorella. Ruotsin talentin voittaja 10-vuotias Zara Larsson, enkä kyllä yhtään ihmettele että voitti tolla äänellä.

 

Ja sitten itse asiaan eli päivän zumbailuun =)  Oli kyllä todella mukava ja hauska tunti, tällä kertaa oli toinen ohjaaja joka osas tosissaan vetääkkin sitä tuntia niin että kaikki tajuu mist on kyse ja mitä pitää tehä. Meki pysyttii Janskun kanssa huomattavasti paremmin mukana kun viimeks ja tänään tuntuki et tunti meni paljo nopeemmin ku eka kerralla. Vilkasin kelloo varttin yli seittemä ja olin ihan et "mitä joks se on noin paljon enää vartti jäljellä" ja tunnin loputtuaki oli ihan semmonen fiilis et olis voinu jatkaakkin vielä vaikka kuinka kauan.  Mun mielestä tää toinen ohjaaja oli paljon parempi kun se viime kertanen. Tää näytti ne kaikki liikkeet ja käytiin hitaasti askel askeleelta et miten ne menee, saatiin siin harjotella pari kertaa läpi ja sit vast pistettii musa soimaan ja alettiin vetään oikeen kunnolla niitä.  Tajuski paljo paremmi ne sarjat ja pysy mukana, kun taas viimeks oltiin jatkuvasti ihan pihalla et miten ne liikkeet nyt meni.

Nyt oli jopa Janskullaki semmonen kiva fiilis et oli ihan innoissaa tunnin jälkee ja kehu jo oottavansa ens viikkoo =)  Viimekshän se oli ihan kuollu jo sen startin jälkeen xD  Tosin olin mäki viimeks sen puolen toista tunnin rääkin jälkeen ihan poikki mut en mä sentään heti ekan puol tuntise jälkee meinannu luovuttaa.