Olin menossa koskelle iskän talolle mihin ollaan oltu tekemäs remonttia nii vähän siivoileen ja väsäileen gerbuilleni vähän mökkejä. Mun piti tehä niitä jo maanantaina mut iskällä oli melkeen kaikki tarvittavat työkalut siellä kosken kämpällä niin sovittiin et meen sit tänään sinne tekeen niitä, kun iskäkin oli ite menossa sinne rakenteleen.

No ensimmäisenä kun päästiin Tommin kanssa pihaan niin iskä tuli autolle, sano et lähtekää kahville ja lykkäs kaks kymppisen kouraan. Kehu vaan että me ollaan nyt rikospaikalla ja pitää oottaa et poliisit on käyny tutkimassa paikat, ennenkö paranee mennä itte talsimaan sinne. Selvis sitten, kiitos uteliaiden naapureiden, et siellä oli eilen käyny kolme teini poikaa hakkaamassa kepillä ikkunoita. Naapuri oli ollu tien toisella puolella omassa pihassa ja kuullu kauheen pamauksen nii oli alkanu katteleen mitä siel tapahtuu ja oli sitten nähny ne kolme poikaa siellä hakkaamassa ikkunaa.  Siellä sitä nyt sitten oli ihka uusi kolmin kertasilla laseilla oleva lämpöelementti ikkuna ihan sirpaleina....  Tosi mukavaa.

Siinä menikin sitten jonku aikaa ku siivosin ja keräsin niit lasin palasia pitkin olohuoneen lattioita. Sain mä kuitenkin aika hyvin siellä siivoiltua ja gerbujen mökitkin tuli jopa tehtyä. Niitä on muutama ylimääränenkin varalle.

Tulipa sitä käytyä tuossa illalla sitten jopa Janskun kanssa zumbaamassa taas :)  Ei ollakkaan vähään aikaan käyty kun kokoajan ollu jompi kumpi kipeenä ja sitten ei oo tullu yksin lähettyä. Oli kyllä kiva käydä taas välillä zumbassa, vaikka siellä olikin se hullu vetäjä joka vetää ihan hirveellä vauhdilla eikä meinaa pysyä perässä. Kauhee hiki tuli kyllä ja loppu tunnista teki jo mieli livahtaa vaivihkaa pois sieltä, mut pitihän se nyt jaksaa loppuun asti kuitenkin. Aika rääkkiä kyllä oli, mut mukavaa kuienkin. Oonhan mä nyt kyllä lenkkeillytkin aika ahkerasti, melkein joka päivä, et ei niin kamala synti vaikka onkin jääny muutama zumba kerta väliin niin kuntoilua on kuitenkin jossain muodassa harrastettu  =)  Ai niin ja kävinhän mä viime viikolla vesijuoksussakin pitkästä aikaa.

Nyt täytyy lopetella kun lupasin katsoa Tommin kanssa leffaa ja se tuolla jo huutelee et koska alotetaan, mut kirjottelen myöhemmin taas lisää.