Minäpä reippaana tyttönä kävin tänään  taas lenkillä ja ai että kun tuli hyvä fiilis =)
Enpä ollukka vähää aikaa taas käyny kunnon lenkillä.  Alku viikosta kävin semmosella ihan pienellä mut nyt kävelin meiän Siwalle asti, kävin ostaan ruokaa meille ja kävelin takasin kotiin. Eli melkein 7 kilsaa tuli lenkkeiltyä pirteessä pikku pakkasessa ja koira oli ihan intona kun pääsi mukaan lenkille. Vaikka joutuikin istumaan ja odottamaan kaupan pihassa sen 5-10minuuttia kun mä kävin tekemässä ostokset.

On se vaan ihan tosi juttu että liikkuminen piristää!  JA varsinkin ulkona liikkuminen. Vaikka käviskin ihan pienellä kävelyllä niin heti on jotenki paljon pirteempi ja ilosempi olo sen jälkeen.  Mä en tehny mitään uuden vuoden lupauksia mutta aattelin et jos tekisin niin yks vois olla semmonen että lupaisin ulkoila joka päivä. Käydä joka päivä ulkona kävelemässä edes tän rivari alueen ympäri. Mut pää asia olikin siinä että edes kävisin siellä ulkona kävelemässä edes vähän aikaa. JA mitä useemmin viittisin/jaksasin käydä tekeen sen pitemmän kunnon kävely lenkin niin sen parempihan se vaan olis.

Ei hullumpi ajatus vai mitä :D  Vaikka kuitenkin sitten lopulta jätin sen lupauksen tekemättä. Eipähän tarvi sitten kuukauden päästä jo olla ihan morkkiksissa kun ei ole sittenkään tullut ulkoiltua niinkuin oli tarkoitus.  Mut kyllä tää tästä lähtee sujumaan