Niin alkaa 10.1.2011 mäntän sykkeen kevät kausi ja arvatkaapas kuka menikin tänään ja ilmottautui zumba tunneille!  No minäpä ihan itse   Nytten olisi sitten zumbailua tiedossa ensi viikon keskiviikosta alkaen joka keskiviikko ilta kello 18:30-19:30 ja sitä ennen on 18:00-18:30 Zumban startti tunti jossa voi harjotella niitä zumban alkeita ja liikkeitä ja muutenkin valmistautua alkavaan zumba tuntiin.  Tämä huvi maksaapi 30€ koko kausi ja syksyllä jos tahtoo jatkaa niin syyskausi maksaa toisen 30€. Kaikista parasta tässä on se että tuolla samalla kolmenkympin maksulla saa osallistua aivan kaikille tunneille mille vain onnistuu ilmoittautumaan :D

 Maanantaisin olisi Powerbicciä kuudesta seitsemään ja
Hyvän olon jumppaa seitsemästä kahdeksaan.

Keskiviikkona Zumba startti kuudesta puoli seitsemään jonka jälkeen 
Zumba puoli seitsemästä puoli kahdeksaan.
Zumbailun jälkeen on tarjolla venyttelyä kahdeksaan asti.

Torstaille löytyy Dancebicciä 17-18 joka kuulosti aika mielenkiintoiselta, voisin jopa jossain vaiheessa sitäkin kokeilla kun pääsee ensin tuossa zumbassa alkuun.
Teho steppiä 18-19 ( ei välttämättä ihan mun lajini)

Ja lopuksi vielä perjantaille mahollista osallistua:
Flow gymnastics tunnille 17:30-18:30, jonka jälkeen olisikin sitten jo
Chi Ball 18:30-19:30 jonka tavoitteena kehon ja mielen tasapaino.

Ja kaikkille näille tunneille pääsee osallistumaan tuolla samalla 30€:n kausi maksulla :D  Kunhan vain ottaa ja ilmoittautuu mukaan tunneille. Minä ilmoittauduin nyt noille zumba tunneille ja niiden jälkeen olevalle venyttely "tunnille"

Mä oon aina miettiny tota zumbaa et sitä olis kiva päästä kokeilemaan kun se näyttääkin jo niin hauskalta ja kokonais valtaselta kuntoilulta ja vielä kun kaikki on kehunu sitä kauheesti, mut harvoissa paikoissa vaan järjestetään noita kunnon tunteja ja siellä missä niitä pidetäänki niin hinnat on ihan pilvissä!  Nyt sit löysin tästä suht läheltä ton liikunta seuran joka on alkanu kans pitään noit tuntei ja vieläpä ihan järkevään hintaan niin päätin sitten ilmoittautua mukaan =)