Sain juuri tietää että siskoni miehen mummo on kuollut eilen.
Jay tuli juttelemaan kanssani facebookissa ja kun kysyin että mitä sinne kuuluu, niin vastaukseksi sain että: vähän huonoa :/

Tietenkin tiedustelin sitten että mikä on pielessä ja hän kertoi mummonsa kuolleen eilen, ystävänpäivänä!  Juuri toissa iltana hänen kanssaan viimeksi juttelin ja sinä päivänä Jay oli juuri käynyt mummoansa katsomassa ja kehui että oli vähän huonona ollut siellä. Kamalaa miten tämmöset tulee aina niin äkkiä!

Muuten päivä on tosiaan ollut ihan jees.. Olen jopa päivittänyt mun gerbujen kotisivuja pitkästä aikaa, kun tuossa eilen eksyin käymään siellä sivullani ja tulin siihen tulokseen et ovat pienen päivityksen tarpeessa. Aika paljon vanhentunutta tietoa nimittäin siellä ja muutenkin monta uutta asiaa tullut mitä ei ole sinne laitettu vielä ollenkaan. On siellä tietoa nuista mun muistakin lemmikeistä, mut pääasiassa ne on tehty gerbuja varten.

Huomenna ajattelin uskaltautua taas zumba tunnille. Minulta kun on jäänyt kaksi edellistä kertaa väliin tämän pirun flunssan takia. Nyt ei ole enää kuin pientä yskää jäljellä niin ajattelin että kyllä minä varmaan nyt jo uskallan mennä ja jos tuntuu siltä niin pidän sitten vaikka vähän huili taukoa kesken tunnin.