Lähdettiin eilen aamusta ajeleen Ruovedelle mökille viikonlopuksi vähän lomailemaan pois kotiympyröistä.
Matka meni ihan mukavasti tänne ajellessa näki vähän mukavia maaseutu maisemiakin kun navigaattori ohjas meidät tuolta pienempiä teitä pitkin osan matkasta. Aurinkokin jopa paistoi  =)

Perille kun päästiin niin käytiin hakemassa avaimet päätalolta ja hurautettiin sitten tänne mökin pihaan rannalle keskellä ei mitään.
Siltä täällä ainakin näyttää että ollaan keskellä ei mitään. Järvi maisema, pieni laituri ja ympärillä pelkkää metsää ja pieni hiekka tie mökin takana rinteen päällä. Ei ketään näy missään.

Harmi vain kun tänne päästiin niin oli niin kovin tuulista ettei viitsitty sitten lähteä veneellä järvelle katselemaan ympäristöä.
No mutta se ei meitä liikaa häiritse. Eikun tavarat mökkiin, sauna lämpöseks, grilli kuumaks ja lonkku tölkki auki niin siitä se lähtee  =)
Siinä sitten mässäiltiin oikein kunnolla ja tyhjättiin aika monta tölkkiäkin. Käytiin vähän saunomassa mukavan veden kanto urakan jälkeen... Tännekun ei tule vettä ollenkaan sisälle että sauna vedet on haettava ämpäreillä tuolta järvestä ja juoma vettä on mökin omistajat tuoneet omasta kaivostaan suurella maitotonkalla mökin rappusille.

Päivä sujui ihan mukavissa tunnelmissa siihen asti kunnes rakas mieheni juopui pikkiriikkisen liikaa jolloinka sain sitten taluttaa hänet sänkyyn ´nukkumaan.. Se ei ollut kovin helppoa kun ulkona alkoi sataa ja hän ei tahtonut kävellä edes oikeaan suuntaan saatikka pysyä pystyssä ja piti tulla vielä rappusetkin ylös että pääsee edes mökin kuistille asti. No sitten pitikin päästä vielä tuonne makkariin asti joka sekään ei käynyt kovin yksinkertaisesti ja varsinkin sänkyyn asti pääsemin oli hankalaa koska heti makkarin ovella hän päätti lysähtää lattialle nukkumaan -.-  Siinä sitten eikun yrität pitää toisen tolkuissaan ja saada nousemaan ylös ja sänkyyn maate. Nostaminenkin on niin hankalaa kun itse olen ihan normaalikokoinen nainen ja mieheni painaa lähemmäs sata kiloa!

Noh päästiínhän sitä sitten lopulta kuitenkin sinne sänkyyn asti mutta se onkin ihan eri juttu että miten päin =D 
Itse tulin hetkeä myöhemmin nukkumaan niin siellä oltiin poikittain sängyssä ja myöhemmin yöllä heräsin siihen kun mieheni oli ihanasti "ylösalaisin" sängystä ja yritti viedä minun peittoni. Hän makasi omansa päällä. Siis jalat tyynyllä. Käyhän se nukkuminen toki niinkin.

Mutta nyt täytyy lähteä rantaan katsomaan jos sitä vaikka nyt pääsisi soutelemaan hetkeksi =)